Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blog ca nu se va lasa intimidat de "gesturi inamicale" si sustine ca discursul sau din cadrul Colegiului Director pe tema reamenajarii organizationale a partidului a fost aplaudat.

Reactia vine dupa o declaratie a colegului sau Marian Jean Marinescu, potrivit careia Cristian Preda este sustinut in PDL doar de Monica Macovei.

"In afara de Sorin Frunzaverde si Vasile Blaga, am fost singurul dintre vorbitorii din reuniunea PDL ascultat in liniste si sustinut de aplauzele generale ale participantilor, in chestiunea delicata a reamenajarii organizationale... Nu vreau sa intru intr-o polemica gratuita, desi ar fi multe de spus despre felul in care dl Marinescu intelege sa faca politica, de la ideea unor aliante cu personaje ca Becali la relatia cu lumea afacerilor de provincie", scrie Preda, duminica, pe blogul sau.

Reactia sa vine dupa ce ziarul Evenimentiul Zilei a publicat o declaratie a europarlamentarului PDL Marian Jean Marinescu, potrivit careia Cristian Preda este sustinut in PDL doar de Monica Macovei.

"Ma multumesc sa-l invit pe M.J. Marinescu sa deschidem santierul sinceritatii, ca si pe cel al onestitatii, asa cum i-am invitat si pe ceilalti colegi din PDL, care, pe de o parte, imi cer sa nu discut nimic in afara organizatiei, dar pe de alta nu ezita sa faca declaratii publice ofensatoare la adresa mea. Daca mai e cineva care se indoieste de acest lucru, repet aici ceea ce am spus la debutul discutiei despre modernizarea PDL: nu voi putea fi intimidat de gesturi inamicale!", continua Cristian Preda.