Liberalii nu trebuie sa regrete ca nu au intrat la guvernare, pentru ca oferta pe care le-a facut-o PDL a fost "la misto", ministerele pe care liberalii le-ar fi ocupat ar fi fost Finante, Justitie, Munca si Agricultura, a declarat vineri prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

"Stiu ca multi dintre dumneavoastra ati considerat ca ar fi fost mai bine sa intram la guvernare, stiu ca multi dintre cei care ati crezut ca poate era mai bine sa intram la guvernare atunci, multi v-ati schimbat parerea vazand ce se intampla azi. Va spun: nu aveam ce sa cautam la guvernare", a spus Orban, citat de NewsIn.

Prim-vicepresedintele PNL a spus ca, in primul rand, liberalii nu au fost doriti la guvernare de catre PDL. "Daca ne-ar fi dorit cu adevarat la guvernare, nu faceau misto de noi si astazi faceam negocieri politice si maine Basescu anunta numele primului-ministru. Oferta pe care ne-au facut-o a fost jignitoare pentru PNL, o oferta facuta la misto cu patru ministere - Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si, eventual, Ministerul Agriculturii cu care ne-am fi rupt gatul, n-am fi putut sa facem nimic si ar fi trebuit sa decontam toate nerealizarile lor dintr-un an de guvernare, toate nenorocirile pe care si le-au asumat prin intermediul acordului cu FMI", a explicat Orban.