Candidatura actorulului Florin Calinescu este luata in calcul de Organizatia PDL Sector 4 pentru colegiul eliberat in urma demisiei Danielei Popa din Parlament, potrivit unor surse democrat-liberale, citate de Mediafax. Alte nume vehiculate sunt cele ale secretarului general al Camerei, Gheorghe Barbu si a liderului filialei, Romeo Raicu.

PDL i-a propus actorului Florin Calinescu, anul trecut, si posibilitatea de a candida in colegiul 1 din Sectorul 1, dar acesta a refuzat oferta democrat-liberalilor.

O decizie finala privind candidatul PDL in colegiul 19 se va lua dupa finalizarea acestor anchete sociologice precum si dupa prezentarea in Biroul Permanent National a strategiei Organizatiei pentru acest tur de alegeri.

Potrivit surselor citate, anuntul PDL privind candidatul in acest colegiu va fi facut dupa ce si celelalte formatiuni politice isi vor anunta candidatii.

Alegeri partiale pentru Camera Deputatilor urmeaza sa fie organizate in Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, dupa ce Daniela Popa a demisionat din Parlament, urmare a numirii sale in fruntea CSA.