Fostul consilier al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat joi, pentru NewsIn, ca va candida pentru sefia PSD la congres, motivand ca, in perioada de cand cunoaste partidul, a acumulat experienta necesara, adaugand ca decizia ii apartine.

"Lucrez de 20 de ani pentru partid, ii cunosc istoria, partile bune, dar si rele, culiesele, iar experienta pe care am acumulat-o in calitate de consilier al lui Ion Iliescu, dar si Nicolae Vacaroiu, precum si cunostintele ma vor ajuta in proiectul de a face ca PSD sa devina numarul 1 in Romania", si-a motivat Alexandru decizia de a candida.

In plus, Andrei Alexandru a tinut sa sublinieze ca nu a fost impins de Ion Iliescu sau Nicolae Vacaroiu pentru a lua aceasta decizie. "Este o initiativa personala", a sustinut el.

Inainte de alegerile parlamentare din 2008, Andrei Alexandru a anuntat ca vrea sa candideze pentru Senat. Alexandru nu a intrunit insa sprijinul organizatiei de Bucuresti, care a stabilit, prin vot, ce persoane sa fie desemnate sa candideze.

Geoana, despre candidatura lui Andrei Alexandru: "E bine, avem resurse"

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a comentat joi candidatura anuntata de Andrei Alexandru la sefia partidului spunand ca este un lucru bun, care dovedeste ca PSD are resurse.

"E bine, avem resurse!", a replicat Geoana ironic in momentul in care a fost intrebat ce parere are despre intrarea in cursa pentru sefia PSD a lui Andrei Alexandru.