La sedinta Biroului Politic al PD-L nu s-a discutat absolut nimic despre rezultatul alegerilor din sectorul 1. Surse participante la sedinta democrat-liberalilor au declarat, pentru HotNews.ro, ca nu s-a spus nici un cuvant despre esecul lui Prigoana jr. "Ca si cum nu ar fi fost alegeri iar PD-L nu ar fi avut un candidat pentru sectorul 1", au explicat sursele citate.

Candidatul PD-L pentru sectorul 1, Honorius Prigoana, a pierdut la scor alegerile de duminica in fata liberalului Radu Stroe, insa acest eveniment nu a starnit deloc interesul liderilor democrat-liberali. Conform surselor citate, nici un membru al Biroului Politic nu a scos o vorba despre esecul lui Prigoana jr, ca si cum acesta nu ar fi fost candidatul PD-L.

Sursele HotNews.ro sustin ca Silviu Prigoana este suparat pe Razvan Murgeanu, care coordoneaza filiala de sector, pe motiv ca acesta nu s-a implicat deloc in campania fiului sau Honorius Prigoana. De altfel, nominalizarea lui Prigoana jr. drept candidat pentru colegiul nr 1 nu a fost vazuta cu ochi buni de multi democrat liberali.

Esecul acestuia nu a fost o surpriza pentru liderii PD-L, care potrivit surselor citate: "Nu au dat doi bani pe analiza rezultatului alegerilor".