Candidatul liberal pentru fotoliul de deputat in Colegiul 1 din Bucuresti, Radu Stroe si-a confirmat victoria in fata democrat-liberalului Honorius Prigoana. "As vrea sa incep prin a multumi cetatenilor care au iesit la vot. As vrea sa va anunt, pe cale oficiala, victoria "bunului simt", impotriva celora care credeau ca totul li se cuvine in aceasta tara.(...) Nu vreau sa comentez declaratiile lui Prigoana. Ar trebuis ainvete sa asculte zumzetul oamenilor de pe strada", a declarat Stroe.

Radu Stroe: "As vrea sa incep prin a multumi cetatenilor care au iesit la vot. As vrea sa va anunt, pe cale oficiala, victoria "bunului simt", impotriva celora care credeau ca totul li se cuvine in aceasta tara. Consider ca, trebuie sa aduc multumiri si domnului presedinte de la PSD sectorul 1. Aceasta batalie este un test prin care noi, liberalii, si cei din PSD din sectorul 1, am incercat sa demonstram ca in aceasta tara nu se poate face orice.

Intrebat cum comenteaza declaratiile contracandidatului sau, Honorius Prigoana care a calificat lupta electorala ca una "agresiva", Radu Stroe a declarat: "Eu nu comentez declaratiile respectivului domn. Pot insa, de la inaltimea varstei mele, sa-i dau doua sfaturi, as spune parintesti, poate chiar de bunic: ar trebui atunci cand se angajeaza intr-o astfel de lupta sa o faca in exclusivitate pe fortele sale si nu vreau sa adaug mai mult, si al doilea sa invete sa asculte de la zumzetul oamenilor de pe strada. Oamenii aceia pe care nu-i vedem, nu-i stim, si poate ca ar fi fost mai aproape de realitate. Mie imi pare rau pentru el. Atat am avut de spus".