Mircea Geoana reprezinta viitorul Partidului Social Democrat, in timp ce Adrian Nastase si Ion Iliescu - trecutul, a afirmat, sambata, sotia liderului PSD, Mihaela Geoana, la Antena 3, potrivit NewsIn. Mihalea Geoana mai crede ca sotul sau a fost "atacat energetic" in timpul dezbaterii finale dinaintea alegerilor prezidentiale.

  • "Interiorul partidului este un lucru pe care nu-l inţeleg si poate nici nu vreau sa-l inţeleg. Sincer, pe scurt, mie mi se pare ca in continuare Mircea si cei de varsta lui reprezinta viitorul, iar din pacate si domnul Nastase si domnul Iliescu reprezinta trecutul. Trebuie sa respecţi pe cei mai in varsta, dar atat”, a afirmat Mihaela Geoana.
  • Sotia liderului social-democrat e aproape sigura ca acesta a fost "atacat energetic" in timpul dezbaterii finale dinaintea alegerilor prezidentiale: "Poate spun un lucru pe care...Cred ca a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sala oameni care lucrau la acest lucru. Nu stiu daca e o teorie sau alta, dar era pur si simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucaţi, care erau probabil decisive. Cred eu, e o parere personala. Cred ca el le-a simţit atunci. Vreau sa spun ca am simţit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu ma puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu".
  • "Sincer, eu nu cred foarte mult in lucrurile astea, dar stiu ca s-au intamplat", a adaugat Mihaela Geoana, amintind si de "intimidarile" la adresa familiei sale, din timpul campaniei electorale: distrugerea unitaţii mobile de diagnostic a Fundaţiei Renasterea, controlul de catre ANAF, sau intrarea unor necunoscuţi prin efracţie in sediul fundaţiei.

Mihaela Geoana a marturisit si ca regreta ca nu s-a implicat mai mult in campania electorala, dar si si-a avertizat sotul cu cateva zile inaintea alegerilor ca ar trebui sa isi ia toate masurile ca nu cumva sa se repete situaţia de la parlamentare, cand PSD a pierdut alegerile, desi exit poll-urile ii dadeau castigatori pe social-democrati.

  • Ea nu ii reproseaza sotului ei vizita nocturna la Sorin Ovidiu Vantu, dinaintea alegerilor, si i-a luat apararea fratelui sau, Ionut Costea, seful Eximbank: „Trebuie sa ne maturizam si sa vedem ca un om care castiga atat cat castiga colegii lui din breasla sau cat a castigat fosta presedinta a acestei banci, nu are de ce sa ii fie rusine. Ionuţ Costea a fost presedinte la doua banci private inainte de a veni la aceasta banca. A trecut la o banca de stat pentru ca, sincer, in PSD nu sunt bancheri. Cred ca a facut un lucru sa ii sprijine si sa ii ajute, nu sa profite el”,a afirmat Mihaela Geoana, adaugand ca nu se pune problema ca fratele sau sa se retraga de la conducerea Eximbank, iar familia nu i-a cerut acest lucru.