Cantaretul Dan Bittman a declarat, miercuri, ca in functia de consilier al ministrului Finantelor Publice pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor, informeaza Mediafax. "Probabil rolul meu va fi ca acest minister sa nu mai fie privit ca un balaur cu sapte capete", a completat Bittman.

"Suna pompos .... Toata lumea vorbeste de o functie de consilier de parca ar fi o functie de ministru. Dar nu cred ca sunt atat de important", a spus Bittman despre noua sa functie.

"Probabil ca domnul Vladescu incearca sa atraga si oameni care traiesc in viata normala, reala si, probabil, rolul meu va fi sa fac legatura intre lumea asta si cea a politicienilor, care au ajuns sa traieasca in alta lume", a declarat cantaretul.

Solistul trupei Holograf si realizatorul tv Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor Publice pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei.

"Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. El poate afla parerea populatiei. Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre Ministerul Finantelor", a afirmat Sebastian Vladescu.

Dan Bittman nu este primul om din showbiz angajat de Sebastian Vladescu la Ministerul Finantelor. In urma cu doua saptamani, Andrei Gheorghe a devenit consilier pe probleme de comunicare in acelasi minister.