Candidatul PD-L in colegiul 1 pentru Camera Deputatilor din Bucuresti, Honorius Prigoana, a declarat ca va duce o campanie nonconformista, transmite NewsIn. "Va fi ceva nou si sper sa va placa atunci cand le voi prezenta la lansare", a spus Prigoana, adaugand ca va organiza in perioada urmatoare lansarea oficiala a candidaturii sale.La randul sau, candidatul PNL la alegerile din 17 ianuarie, Radu Stroe, a afirmat ca urmeaza sa finalizeze si el pregatirile pentru campanie in cursul zilei de duminica.

Prigoana jr. a precizat ca programul sau electoral a fost deja finalizat. "Programul si sloganul vor fi anuntate in zilele urmatoare in cadrul lansarii candidaturii. Pana atunci vrem sa fie o surpriza. Tot atunci vom anunta si care va fi sediul meu de campanie. Programul electoral este deja finalizat, are destul de multe puncte pentru ca stiam demult care sunt problemele cetatenilor din sectorul 1", a afirmat Prigoana.

El a spus ca va avea o campanie nonconformista: "Afisele inca nu le-am tiparit pentru ca lucram inca la conceptie si la grafica, dar ce pot sa va spun este ca va fi o campanie nonconformista. Va fi ceva nou si sper sa va placa atunci cand le voi prezenta la lansare".

La randul sau, candidatul PNL la alegerile din 17 ianuarie, Radu Stroe, a afirmat ca urmeaza sa finalizeze si el pregatirile pentru campanie in cursul zilei de duminica, cand va avea o intalnire cu seful sau de campanie, Andrei Chiliman, "in cadrul careia vom pune la punct toate detaliile organizatorice privind campania din colegiu".

Campania electorala pentru Colegiul 1 pentru Camera Deputatilor a inceput, sambata, in Bucuresti. Liberalul Radu Stroe si democrat-liberalul Honorius Prigoana se vor infrunta pentru locul de deputat ramas vacant dupa ce Bogdan Olteanu a fost numit viceguvernator al Bancii Nationale. Campania electorala se va termina sambata, 16 ianuarie, la ora 7.