Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri seara, cu referire la voturile primite in plus de Guvern peste numarul parlamentarilor majoritatii constituite, ca "a circulat o intoxicare extrem de puternica" privind dizolvarea Parlamentului si ca unii senatori si deputati "au fost mai slabi de inger".

"A circulat o intoxicare extrem de puternica si de binefacuta as putea spune, care a circulat prin grupurile parlamentare, si la noi si la PNL, si cred ca si la UDMR si PDL, in care se spunea ca planul autentic al domnului Basescu era de fapt picarea acestui Guvern si declansarea de alegeri anticipate. Evident ca nu era asa de usor de crezut un astfel de scenariu, dar vreau sa va spun, ca la unii parlamentari, a tinut", a spus Geoana, citat de NewsIn.

Liderul PSD a spus ca "cea mai simpatica actiune de intoxicare a fost cam cu un sfert de ora inainte de inceperea votului. A inceput un zvon puternic in Parlament, care spunea ca sunt minus noua, adica le mai lipsesc 9 voturi ca sa poata sa aiba cei 236 ca sa treaca. Deci este posibil ca unii sa fi fost mai slabi de inger si sa fi crezut ca acest vot ar putea fi util", a mai spus Geoana.