Cea mai buna solutie pentru PSD ar fi ca Ion Iliescu sa fie presedinte interimar al partidului, timp de un an, aceasta varianta urmand a fi discutata in PSD dupa sarbatori - declaratia ii apartine lui Toni Grebla, senator PSD de Gorj, potrivit Mediafax.

  • "Domnul Iliescu cred ca ar putea fi solutia cea mai echilibrata la momentul actual pentru a putea organiza intr-un an de zile un congres la care sa fie aleasa o noua conducere a partidului. Dumnealui, si ca presedinte onorific, nu poate fi acuzat sau suspectat ca ar favoriza pe unul sau altul dintre potentialii candidati la conducerea partidului si, in consecinta, si eu si alti colegi consideram ca poate fi solutia cea mai buna acum pentru situatia in care se afla PSD dupa pierderea alegerilor prezidentiale", a afirmat Toni Grebla.
  • "Este evident ca trebuie sa facem schimbari si sa ne gandim la anul electoral 2012. Cine va prelua sefia partidului trebuie sa asigure victoria in 2012, iar cu domnul Iliescu, in calitate de presedinte interimar pentru un an de zile, putem organiza un congres la care sa candideze cine doreste pentru functia de presedinte si cea mai buna echipa sa poata fi aleasa", mai spune Toni Grebla.