O mare greseala, care a influentat campania electorala. Asa a catalogat liderul social-democrat Mircea Geoana iesirile publice ale oamenilor de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu, el adaugand ca cei doi au avut "un ego imens de a se etala la televizor" si a arata "cat de mari si de importanti sunt".

  • "Faptul ca ego-ul imens ale acestor asa-zis moguli, pana la urma oameni de afaceri care, pana una alta, sunt pe piata publica din Romania, sa se etaleze la televizor, sa-si ia interviuri de la Snagov sau sa intre pe telefon sa confirme sau sa infirme, din punctul meu de vedere a fost o mare greseala", a afirmat Mircea Geoana, la Realitatea Tv, potrivit NewsIn.
  • "Deci ego-ul lor a contat în campanie, dar nu pot sa-mi reporsez mie sau colegilor faptul ca Patriciu si Vantu vor sa se dea mari la televizor", a continuat Mircea Geoana.

In plus, liderul PSD a admis ca atat el, cat si staff-ul sau au facut in campanie greseli pe care si le asuma, printre acestea numarandu-se si vizita la Sorin Ovidiu Vantu în seara dinaintea confruntarii televizate cu Traian Basescu.