Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca inregistrarea in care el apare ca ar lua bani de la o femeie pentru a-i asigura acesteia un post este o "facatura" care ar arata ca presedintele Traian Basescu se pregateste de repetarea turului II al alegerilor.

"E o facatura de campanie si cred ca domnul Basescu se pregateste de repetarea turului II", a comentat Geoana, citat de NewsIn.

Anca Alexandrescu, actual consilier al lui Sorin Oprescu si fost consilier al lui Adrian Nastase, scrie pe blogul sau ca a vazut o filmare in care Mircea Geoana ar aparea intr-o postura jenanta. "Mircea Geoana trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti da o suma de bani pentru campanie si ii bagi cu nonsalanta in buzunar. 5000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!", scrie Anca Alexandrescu.

In filmuletul care are mai putin de un minut si care pare realizat cu o camera ascunsa apare Mircea Geoana stand pe scaun intr-un birou. O voce de femeie ii spune liderului PSD: "Eu am aicea 5000 de euro, contributia mea la campanie, dar ma rog va ajuta pe dvs. acuma, dar asta e contributia in pregatirea unui loc eligibil, imi cer scuze ca sunt asa, dar am crezut ca am si un plic".