Procesul electoral a fost intrerupt la mai multe sectii speciale din judetul Ilfov, din cauza lipsei buletinelor de vot. Este vorba despre sectiile speciale din localitatile Afumati, Copaceni, Dobroiesti, Domnesti, Peris, Stefanestii de Jos, Tunari, Pantelimon si Ciolpani si sectia speciala 90 din Voluntari, potrivit Agerpres.

Votul ar putea fi intrerupt si in sectiile speciale din Otopeni, Magurele, Berceni, Stefanesti, Pantelimon, Dascalu, Peris, Chiajna si Cernica, din acelasi motiv.

Biroul Electoral Judetean a decis, cu sase voturi pentru si cinci impotriva, sa nu suplimenteze numarul buletinelor de vot la sectiile speciale.

Au votat pentru membrii BEJ acreditati din partea PRM, PSD, PNL, PNG, UDMR si PAS, care sustin ca suplimentarea buletinelor de vot ar incuraja turismul electoral.

Ilfov: Prefectul contesta decizia BEJ

Prefectul judetului Ilfov, Valentin Delcea, a contestat la Biroul Electoral Central decizia Biroului Electoral Judetean prin care se respinge orice cerere de suplimentare a numarului de buletine de vot.

In contestatia transmisa BEC, prefectul sustine ca la dispozitia BEJ se afla buletine de vot care ar putea fi repartizate sectiilor de votare speciale si totodata, apreciaza ca prin decizia luata de membrii BEJ nu se respecta dreptul la vot.