Am vazut si eu pozele cu Mircea Geoana vizitindu-l pe Sorin Ovidiu Vintu, in miez de noapte, la el acasa. Ce se vede mai sus e crop dintr-un zoom pe una dintre poze. Intilnirea ar fi avut loc azi-noapte, scrie atit Hotnews.ro, cit si Catavencu.ro, despre care relateaza ca ar fi avut loc in contextul arestarii lui Nicolae Popa, fostul sef al Gelsor, arestat in Indonezia, scrie Alex Mihaileanu pe blogul sau.

N-am cum sa nu ii dau dreptate lui Vali, care face legatura intre arestarea de aseara si declaratia lui Mircea Geoana referitoare la demiterea Codrutei Kovesi.

Un moment tocmai bun sa ne amintim de o alta vizita care s-a vrut secreta, efectuata de acelasi Mircea Geoana, la Moscova. Candidatul PSD, pare ca s-ar vinde destul de ieftin, la toata lumea. Azi la Moscova, miine la Vintu, poimiine… Pe de alta parte, in momentul in care il vizitezi pe Vintu in miez de noapte, ceva-ceva n-are cum sa fie in regula, mai ales in contextul de mai sus. Din punctul meu de vedere, este inca o dovada ca Justitia va incapea pe miinile unuia ca Adrian Nastase. Geoana este, pina la urma, doar o marioneta.

Citeste restul articolului si comenteaza pe Subiectiv.