Vicepresedintele PDL Cezar Preda il acuza pe Mircea Geoana ca este "un las si un fatalau" pentru ca refuza sa participe la o dezbatere publica impreuna cu Traian Basescu, relateaza Mediafax.

Liderul democrat-liberal l-a catalogat pe candidatul PSD, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca este "las si fatalau" pentru ca refuza o dezbatere publica fata in fata cu Traian Basescu.

"Este un las, un fatalau, fuge de dezbaterile directe intre el si Traian Basescu. Ei si-au facut un calcul simplu: sa nu vada romanii cat de slab este, cat de superficial, iar romanii sa-si aleaga presedintele cu ce vad la televiziunile lui Vantu, Voiculescu si Patriciu, moguli care

N-am vazut insa in viata mea un las mai mare si un fatalau ca acest candidat la presedintia tarii

Cezar Preda

s-au pus in slujba lui Mircea Geoana", a declarat Preda.

In acelasi context, Cezar Preda a lansat un apel public catre presedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu, pentru a organiza debateri la televiziunea publica intre cei doi candidati.

"Fac apel la Alexandru Sassu sa iasa public si sa invite in fata natiunii la dezbateri pe cei doi candidati, asa cum a promis, luni si vineri, nu sa fuga si sa se ascunda in spatele dezinteresului echipei de campanie a lui Mircea Geoana. Trebuie sa iasa si sa se bata cu Traian Basescu pe proiecte pentru viitorul romanilor. N-am vazut insa in viata mea un las mai mare si un fatalau ca acest candidat la presedintia tarii. El nu stie nici cati romani sunt pe acest pamant, si atunci cum sa conduca el o tara?", a conchis Cezar Preda.