Femeia cu care vorbea Traian Basescu, in inregistrarea in care acesta pare ca ar lovi un copil, sustine ca baiatul respectiv i-ar fi spus sefului statului sa o dea "dracului" pe ea, ca e nebuna, dar ca presedintele nu l-a lovit, deoarece nu avea cum sa ajunga de pe scena la el, potrivit NewsIn.

"In nici un caz nu am vazut ca da domnul Traian Basescu in el. In nici un caz! Deci asta e o minciuna. Ori e pus de cineva, ori nu stiu. Era o scena si abia am ajuns. Dansul mi-a intins mana sa dau mana cu dansul, dar n-am ajuns la mana dansului. Deci nu avea cum sa-l atinga", a declarat Ana Ghita, citata de Realitatea TV.

"I-a zis lui domnul Basescu 'S-o ia dracul ca e nebuna!'. Am vazut copilasul, care era micut de statura, dar in niciun caz nu am vazut ca da dl Traian Basescu in el. In nici un caz, ori e pus de cineva, ori nu stiu. A zis 'Da-o dracu' ca minte sau ca e nebuna' (...) Nu avea cum sa ajunga, uitati-va, eu am un metru saizeci, copilul era mic, era un piedestal, o scena, abia am ajuns eu. Deci nu avea cum sa-l atinga. (...) Nu, nu avea cum sa ajunga la el, era atatica. Eu am 1,60 si eu abia m-am intins pe varfuri. Nu avea cum sa ajunga domnul Basescu la copil, abia a ajuns la mine, sa-i dau mana. E ceva strigator la cer. Nu stiu cine e copilul, abia l-am vazut la televizor", a mai declarat femeia, aratand ca a venit din proprie intiativa la cateva televiziuni din Bucuresti pentru a povesti ce i s-a intamplat atunci.

Basescu spune ca nu a vazut imaginile prezentate la Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu a declarat pentru NewsIn vineri dimineata, in jurul orei 3.00, ca in cadrul emisiunii de la Realitatea TV nu distingea imaginile care arata ca ar lovi un copil, care se derulau pe monitorul din platou, precizand si ca va face publica o expertiza a filmarii.

"Eu nu distingeam ce e pe un monitor pe care mi l-au pus. Nici nu am realizat ce era acolo pentru ca era pe un monitor pur si simplu. Am vazut o imbulzeala dar nu am vazut despre ce era vorba, doar ce-mi povestise domnul Dumitrescu (n.r.-moderatorul emisiunii la care a participat presedintele)", a declarat vineri dimineata, inainte de a parasi sediul de campanie, presedintele Traian Basescu, intrebat de ce nu a avut o reactie in cadrul emisiunii in care i s-au prezentat imaginile in care pare a lovi un copil.

Intrebat daca imaginile sunt un trucaj, seful statului a spus ca a vazut imaginile demontate pe un computer la sediul de campanie, insa trebuie facuta o expertiza a unui specialist. "Eu am vazut deja demontata scena pe un calculator, probabil ca maine o sa o vada si publicul", a spus Traian Basescu. "Expertiza trebuie facuta de un specialist, va exista maine. Nu vreau sa fac niciun fel de afirmatie inainte, veti vedea maine, eu am vazut deja", a precizat Basescu.