Conducerea liberalilor ar fi cerut liderilor PSD sa-i scoata pe Viorel Hrebenciuc si pe Marian Vanghelie din primia linie, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. Solicitarea a fost facuta in contextul in care cele doua formatiuni incearca sa incheie un acord care prevede ca liberalii sa-l sustina pe Mircea Geoana la prezidentiale, pentru ca, ulterior, acesta sa-l desemneze premier pe primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Un consilier al presedintelui Crin Antonescu a refuzat sa confirme sau sa infirme aceasta informatie. El a mentionat insa faptul ca Romeo Stavarache, seful de campanie al lui Antonescu, a fost propus sa faca parte din staff-ul lui Mircea Geoana. Stavarache este cunoscut pentru disputele aprinse pe care le-a avut cu Viorel Hrebenciuc.

"Niciodata nu voi face campanie alaturi de Viorel Hrebenciuc si acolitii lui. Cred in continuare ca Viorel Hrebenciuc a facut cel mai mare rau Romaniei", a declarat Stavarache, citat de NewsIn.

In acelasi context, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat marti ca PSD trebuie sa renunte la "personalitatile patate".