Intr-o parodie video aflam cum a fost intampinat Geoana in Rusia iar in alte clipuri tot parodiate liderul PSD este sustinut de un joc video si isi cauta job. In schimb Traian Basescu devine protagonist in doua parodii in care sunt ironizate vedetele tv ale postului Antena 3. Pe net au aparut si replica lui Mircea Badea si replici facute de opozantii presedintelui, intr-un alt clip presedintele este trimis pe mare, i se dedica o piesa creata pentru Che Guevara si este transformat in luptator national impotriva gripei porcine. Sorin Oprescu se intalneste in Star Wars cu Ion Iliescu care il chema acasa, in PSD. Dupa ce C. V. Tudor l-a luat in campanie pe Patriarhul Daniel, razboinicul luminii Gigi Becali a intrat pe Internet cu un clip cu Isus Hristos.

Markething.shortlist.ro a creat un clip in care este parodiata vizita lui Mircea Geoana in Rusia. Personajul principal este Boris Golovin care este anuntat de vizita neanuntata a lui Mircea Geoana. Golovin incearca sa il salveze pe Geoana de la atacul armatei ruse. Vezi mai jos clipul.

Simpatizantii candidatului PSD au creat un clip de sustinere in care diferite pesonaje il sustin pe Mircea Geoana. Printre sustinatori regasim si personaje ciudate. Din clip aflam ca Geoana va fi votat si de jocul video Warcraft:)

Unul din spoturile oficiale ale lui Mircea Geoana este din nou parodiat. Din clipul trucat aflam ca Mircea Geoana isi cauta job imaginile din spotul oficial fiind intercalate cu imagini dintr-un clip muzical celebru.

Pe canalul YouTube Mircea Geoana continua sa promita pensii, salarii si locuite pentru tineri. Pe langa promisiunile de campanie Mircea Geoana si-a lansat si ultima carte intitulata "Incredere".

In ultima saptamana cel mai activ candidat pe Internet a fost Traian Basescu. Pentru Traian Basescu s-au creat doua tabere, unii care creaza clipuri pro si altii care creaza clipuri anti. Insa in urma cu cateva zile chiar presedintele a lansat doua clipuri in care ii ironizeaza pe Mircea Badea, Mihai Gadea si Valentin Stan. Clipurile au fost asumate de presedinte. Totodata pe Internet a fost creat si site-ul televizorulpresedinte.ro, site care ataca posturile Realitatea Tv si Antena 3, televiziuni criticate dur de presedinte in ultimele luni. Vezi mai jos clipurile in cauza.

Aceste clipuri nu au ramas fara ecou. Mircea Badea a realizat un videoclip replica chiar la cateva ore dupa lansarea parodiilor de mai sus. Pe YouTube au aparut mai multe clipuri in care este parodiat clipul oficial.

Echipa Happyfish a realizat o parodie dura la adresa presedintelui pe fondul unei piese dedicate lui Che Guevara.

In alte doua clipuri Traian Basescu este atacat pe tema prostitutiei si a legalizarii drogurilor si intr-un alt clip este trimis pe mare pentru a-i face loc lui Mircea Geoana.

Nici sustinatorii lui Traian Basescu nu s-au lasat mai prejos si au creat un clip in care Mircea Badea canta imnul PDL si doua pisici ii interpreteaza pe Dan Voiculescu si Klaus Johannis. In schimb Presedintele este prezentat drept salvatorul romanilor in fata gripei porcine.

Mesajul de campanie al presedintelui de pe site-ul oficial si de pe cele neoficiale a fost modificat; acum Traia Basescu transmite alegatorilor sai ca: "Voi sunteti adevarata majoritate. Traian Basescu lupta pentru tine". Pe site-ul oficial a aparut si o noua sectiune denumita "romani pentru Basescu" care reuneste comunitatea online a sustinatorilor presedintelui candidat.

Crin Antonescu este candidatul cel mai putin ironizat pe Internet. Pe de alta parte Crin Antonescu este si cel mai putin activ. Pe site-ul personal nu au fost facute modificari si nu au fost create nici clipuri noi. In schimb pe CrinTv fanii candidatului liberal pot viziona cele mai recente actiuni electorale.

Gigi Becali a intrat si el pe Internet cu un clip video ecumenic. Latifundiarul din Pipera, la fel ca si amicul sau C. V. Tudor, se foloseste de biserica pentru a-si promova campania. Gigi apare in clipul sau electoral langa icoana Mantuitorului Isus Hristos si mai apoi langa o statuie aurita.

Independentul Sorin Oprescu este si el victima unei parodi. De acesta data primarul general Oprescu a fost costumat intr-unul dintre personajele din Star Wars unde se dueleaza cu mentorul sau Ion Iliescu care il cheama inapoi in partidul iubit.

In final, ecologistul Remus Cernea, cel care spune ca este singura alternativa pentru o Romanie aflata in criza, si-a postat un clip electoral amuzant. In clip Cernea isi face campanie la Metrou unde incearca sa stranga mana cu cat mai multi bucuresteni in timp ce fanii sai urca si coboara pe scarile rulante. Mesajul clipului este unul pierdut in sinergia filosofului.