Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a atras atentia miercuri sustinatorilor sai din Turnu Severin ca este foarte probabil ca PNL sa fie in coalitia de guvernare dupa alegerile prezidentiale, insa cel mai important este ca liberalii sa ajunga acolo in postura de a impune regulile jocului, relateaza NewsIn.

  • "PNL, fara a fi perfect, este mai bun decat celelalte partide, mai aproape de posibilitatea de a reforma cu adevarat viata politica si atentie, dragii mei, dupa aceste alegeri prezidentiale, indiferent cine va fi castigatorul lor, vom avea un Guvern de coalitie si este foarte probabil ca PNL sa fie in aceasta coalitie la guvernare. Dar atentie mare. Noi putem sa facem ceva mai bun din altii daca suntem conducatorii jocului, pe cand altii vor face ceva mai rau din noi daca ei conduc jocul", s-a adresat Antonescu alegatorilor din judetul Mehedinti.

Prezidentiabilul PNL le-a precizat celor prezenti la mitingul din Turnu Severin ca nu trebuie sa se gandeasca la faptul ca este suficient ca PNL sa vina oricum la guvernare.

  • "Ca sa fie mai bine in aceasta tara, pentru ca partidul nostru sa fie mai aproape de marea mostenire a Bratienilor, trebuie ca noi sa fim partidul care impune regulile jocului, pentru ca altfel stiti foarte bine ce putem astepta de la ceilalti", a declarat Antonescu.