Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a participat marti, la Slatina, la o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului, care-l sustin pe Crin Antonescu pentru functia de presedinte, informeaza NewsIn. El le-a cerut liberalilor, sa-i indemne pe romani sa-i voteze pe Geoana si Basescu atunci cand isi vor indeplini promisiunile facute in precedentele campanii electorale.

  • "Daca veti intalni romani care-l voteaza pe Traian Basescu sa le spuneti sa faca acest lucru atunci cand va demonstra ca a facut reformele institutionale promise, cand va trage in tepele din Piata Universitatii pe toti coruptii de care a vorbit in campania electorala de acum cinci ani. Daca nu-i trage pe aia sa-i traga pe ministrii pe care i-a propus: Elena Udrea, Ritzi-Pitzi, Berceanu, Blaga si restul companiei”, a spus Orban.
  • "Daca va intalniti cu sustinatorii lui Mircea Geoana sa-i indemnati sa-l voteze atunci cand va da cei 25.000 de euro romanilor din strainatate care se intorc acasa, cand va majora salariile profesorilor cu 50%, cand le va oferi romanilor saraci medicamente gratuite si va trimite un roman in cosmos. Eu il propun pe Mircea Geoana pentru a fi trimis in cosmos”, a mai afirmat Orban, care a sustinut ca, in locul lui Mircea Geoana, el nu ar mai fi candidat nici pentru primar al comunei Visina daca ar fi mintit atat cat a facut-o in ultimii ani liderul social-democrat.