"Desi nu mi-a placut, mai vreau o data. Mai vreau un mandat pe care vi-l cer pentru ca împreuna trebuie sa continuam reformarea Romaniei", a afirmat duminica presedintele Traian Basescu, aflat in campanie electorala la Craiova, potrivit Mediafax.

  • "Nu am avut un mandat usor, dar sprijinit de voi l-am dus pana la capat si chiar daca tot timpul am fost sub presiunea majoritatii nereformiste din Parlament si a trusturilor media a mogulilor Voiculescu si Vantu, azi vin si va spun ca, desi nu mi-a placut, mai vreau o data. Mai vreau un mandat pe care vi-l cer pentru ca împreuna trebuie sa continuam reformarea Romaniei", a afirmat seful statului, la un miting electoral.
  • El a insistat si pe ideea reformarii statului, cat mai repede posibil: "Astazi, avem un stat asa cum el a fost construit dupa revolutie, de CPUN, de domnul Iliescu, de domnul Barladeanu, de domnul Martian. Este un stat care, probabil, a raspuns nevoilor de dupa Revolutie. Dar azi acest stat a devenit prea greu de suportat de cetatenii romani. Este un stat care consuma 29 la suta din bugetul de stat. Procesul de reformare a statului este un proces care nu mai poate sa intarzie".