Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca "s-a constatat ca redari ale unor ascultari facute de unitatea de informatii a Ministerului de Interne au fost multiplicate si distribuite" mentionand insa ca "nu exista proba implicarii ministrului Nica".

  • "S-a constatat, deocamdata nu exista proba implicarii ministrului Nica, s-a constatat ca redari ale unor ascultari facute de unitatea de informatii a Ministerului de Interne au fost multiplicate si distribuite. S-a declansat un mecanism de cercetare-verificare, sa vedem cum a fost posibil sa se intample asa ceva intr-o unitate de informatii a statului roman", a declarat Traian Basescu, potrivit Mediafax, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii societatii civile, la sediul Grupului pentru Dialog Social.

El a spus ca prim-ministrul Emil Boc a luat o decizie severa in cazul lui Nica, la momentul afirmatiilor privind fraudarea alegerilor prezidentiale prin turism electoral cu autobuze, dar ca decizia premierului nu poate fi insa contestata.