"Noi manipulam Romania din spate", "Noi stim ca justitia ne scapa mereu", "Noi ne nastem luand spaga si murim cu ea" sau "Noi vrem doar functii si putere" - citatele sunt puse in gura unor patroni ale trusturilor media si ale adversarilor politici ai lui Traian Basescu, intr-un filmulet trucat postat pe site-ul sustinatorilor sefului statului, basescupresedinte.ro.

In clipul postat pe site-ul sustinatorilor sefului statului, o parte dintre patronii trusturilor de presa din Romania, pe care Traian Basescu i-a catalogat adesea drept moguli, acestia sunt infatisati purtand pancarte pe care scrie "Noi manipulam, in tacere, Romania din spate" (Dan Voiculescu si Daniela Popa), "Noi stim ca justitia ne scapa mereu" (Sorin Ovidiu Vantu), "Noi nu iesim in fata" (Dinu Patriciu) si "Noi ne traim, dupa o viata fara munca, batranetea in lux"(jurnalistul Sorin Rosca Stanescu)..

Nici adversarii politici nu au fost uitati: "Noi ne nastem luand spaga si murim cu ea" (Sorin Oprescu), "Noi nu trebuie sa ducem Romania inainte" (Ion Iliescu), " Noi vrem doar functii si putere. Noi avem incredere doar in acei oameni care s-au obisnuit sa va minta" (Crin Antonescu), "Noi nu cerem nimic, pentru ca luam singuri" (Mircea Geoana), "Noi suntem cei care abandonam politicienii care nu au grija de noi" (Viorel Hrebenciuc) si "Noi nu ne simtim in pericol" (Corneliu Vadim Tudor).

Pe acelasi site, sustinatorii presedintelui au postat si clipul "Noi vrem respect" al postului Realitatea Tv, titlul ales de acestia fiind: "Realitatea tv catre pagubitii FNI - Noi vrem respect".

Presa a scris, initial ca basescupresedinte.ro ar fi site-ul de campanie al sefului statului, insa acesta a tinut sa clarifice lucrurile, afirmand ca este vorba despre un site pentru sustinatorii sai.