Delegatia Permanenta a PNL a decis excluderea din partid a deputatilor Ion Tabugan, Dan Bordeianu si Dan Pasat, precum si a senatorilor Ovidius Marcutianu si Cezar Magureanu, care au absentat de la votarea motiunii de cenzura, a anuntat, luni, prim-vicepresedintele liberal Ludovic Orban, potrivit NewsIn. Dan Pasat a anuntat, luni, in plen, ca s-a inscris in PD-L. De asemenea, Marian Bobes, exclus saptamana trecuta din PSD, s-a inscris si el in PD-L.

  • "La votul motiunii de cenzura, desi PNL a hotarat ca toti parlamentarii care vor absenta de la motiunea de cenzura se vor considera in afara partidului, doi senatori si trei deputati ai PNL au absentat de la votul motiunii de cenzura. Astazi, Delegatia Permanenta a hotarat prin vot secret cu o majoritate extrem de confortabila, excluderea din partid a senatorilor Ovidius Marcutianu si Cezar Magureanu, precum si a deputatilor Ion Tabugan, Dan Bordeianu si Dan Pasat", a anuntat Orban, adaugand ca demisia anuntata saptamana trecuta de catre Tabugan "nu a ajuns".

In ceea ce il priveste pe Neculai Rebenciuc, cel de-al saselea absent liberal de la votul motiunii de cenzura, prim-vicepresedintele PNL a anuntat ca acesta "isi depusese demisia din partid".