Cititorii HotNews.ro au raspuns indemnului facut de Redactia Stiri si au facut diferite propuneri pentru functia de ministru de interne. Printre cei propusi se numara Péter Eckstein-Kovács, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, Cristian Parvulescu sau "politistul care a dat cele mai multe amenzi". Dupa intalnirea cu Mircea Geoana si Emil Boc de la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a anuntat ca le-a propus doua solutii liderilor PDL si PSD - ministru de Interne independent sau din randurile opozitiei.

Iata cateva dintre propunerile cititorilor HotNews.ro:

lucian11:

cautati politistul cu cele mai multe amenzi date. trebuie sa fie macar unul pus pe treaba.

sa-si continue si sa dea amenzi si la nivel mai mare.

test:

Calin Popescu Tariceanu

ar fi un spectacol interesant ...

Calin File:

O solutie buna aceea cu ministrul independent la MAI. Asa se poate inlatura acuza dintre ei cu fraudarea alegerilor ....si mai mult, poate un independent va face si treaba mai buna ....ca nimeni sa nu mai aibe de vociferat!!!

Vorbe goale:

... Adolf Hitler.

Iar ca obiectiv prioritar: instaurarea ordinii si disciplinei in viata politica si in Stat :)

stelica:

pnl: melescanu, victor paul dobre sau stroe

udmr: lotzi borbeli

independent: parvulescu

Luminita:

Avand in vedere ca o propunere liberala (din randul opozitiei) nu ar fi acceptata de PSD (nu vor sa creeze un precedent), PETER EPSTAIN KOVACI, fost parlamentar cu state vechi, persoana inteligenta, echilibrata, cu relatii personale amiabile in randul tuturor partidelor, ar fi o solutie.

Ritzi Pitzi:

A mai fost ministru de interne, cunoaste problematica si daca nu ma insel teribil, este un tip destept, deschis la nou (minte de inginer, ce vreti...) si din opozitie, dintr-o opozitie cu candidati fara sanse la Presedintie, deci ar putea tine situatia sub control fara sa tina cont de posibilele presiuni.

Vezi aici si alte propuneri facute de cititorii HotNews.ro.