Democrat-liberalii se reunesc, duminica dupa-amiaza, in sedinta Colegiului Director. Motivul oficial ar fi: campania electorala pentru prezidentiale si parlamentul unicameral. Totusi, o sursa de la varful PD-L a declarat ca pe ordinea de zi a Colegiului Director va fi relatia cu PSD si eventuala remaniere a unor ministri social-democrati, relateaza Impact News.

Sursa citata a precizat ca, in momentul de fata, 38 dintre cele 41 de organizatii judetene ale PD-L au votat pentru ruperea coalitiei si scoaterea PSD de la guvernare.

Se pare ca primul pe lista neagra a celor remaniati este chiar ministrul de Interne, Dan Nica, chemat sambata la Guvern sa dea explicatii in legatura declaratiile sale privind turismul electoral. Locul sau ar putea fi luat de catre Vasile Blaga.

Liderii democrat-liberali au convocat pentru duminica sedinta Colegiului Director, unde se va pregati lansarea lui Traian Basescu in cursa pentru presedintie. La intrunirea programata sa inceapa la ora 18.00 vor participa toti liderii de filiale ai PD-L, pentru a stabili principalele elemente ale strategiei de campanie electorala.