Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, este convins ca va castiga alegerile prezidentiale din toamna acestui an, posibil chiar din primul tur. El a avansat si cateva nume din viitorul sau Cabinet: premier - Gheorghe Funar, ministru de Interne - Marius Marinescu, la Justitie - Lucian Bolcas, iar la Educatie - Gheorghe Buzatu.

Intrebat duminica, la Tebea, de Antena 3, daca va fi noul presedinte al Romaniei, C.V. Tudor, cu ochelari mari de soare pe ochi, a raspuns: "O, yes!".

Prima optiune pentru sefia Guvernului ar fi pentru Corneliu Vadim Tudor maresalul Antonescu. "Bun ar fi si Vlad Tepes, dar bun ar fi Gheorghe Funar", a completat el.

Pentru Interne, cel mai potrivit este Marius Marinescu - "un om dintr-o bucata", iar la Invatamant l-ar nominaliza pe Gheorghe Buzatu. 'Viitorul' ministru al Justitiei va fi Lucian Bolcas, iar ministru pentru relatia cu romanii de pretutindeni ar fi nominalizat Ilie Ilascu.

Intrebat cum va reusi sa faca Guvernul, in conditiile in care PRM nici macar nu este prezent in Parlament, Vadim a replicat: "O sa instauram starea de necesitate in economie. (...) Nu instituie nimeni dictatura, dar trebuie inchis robinetul jafului".

Primele masuri ale noii puteri: nationalizarea Petrom si a BCR. Explicatia? "Ce cauta petrolul Romaniei la carnatarii si berarii astai, dom'le?".