Elena Udrea este "regina salvamarilor", care sta "cu fluierul in gura" si "numara chilotii salvamarilor", a declarat sambata vicepresedintele PSD Liviu Dragnea la scoala de vara a TSD.

"Vreau sa va cerem iertare ca am acceptat sa se infiinteze Ministerul Turismului si ca am acceptat, si spun exact lucrul asta, ca am acceptat ca acest minister sa fie gestionat de regina salvamarilor, ca sa nu folosesc un cuvant mai dur. Nu stiu de ce radeti, dar singura mare actiune care mi-a ramas in cap acum cateva zile - am vazut ca era cu fluierul in gura si numara chilotii salvamarilor. Chiar o spun cu buna-credinta si cu admiratie", le-a spus Dragnea tinerilor social-democrati.

Dragnea nu a uitat nici de situatia de la ministerul Tineretului si si-a cerut iertare de la tinerii social-democrati pentru ca PSD a acceptat preluarea ministerului Tineretului de catre persoane care si-au batut joc de notiunea de tineret.

"Am o datorie morala fata de voi, tinerii partidului: sa ne iertati ca am acceptat ca Ministerul Tineretului sa fie preluat de niste persoane care si-au batut joc de notiunea de tineret", a spus Dragnea.