"Candidez la presedintie, pentru ca sunt de 7 ori mai puternic decat toti la un loc. Nu voi lasa tara asta sa fie condusa de niste criminali", a declarat marti, pentru Evenimentul Zilei, europarlamentarul Gigi Becali. Anuntul vine la mai putin de doua luni de cand liderul PNG sustinea ca nu este interesat de o candidatura la functia suprema in stat, pentru a nu-l dezamagi pe Vadim Tudor, dupa ce finantatorul echipei de fotbal Steaua a fost ales in fotoliul de europarlamentar pe lista PRM.

  • "Nu candidez la presedintia Romaniei. Eu nu mai candidez decat la functii pe care le castig. Voi candida la presedintia Romaniei peste cinci ani, cand nu ma poate invinge nimeni", afirma Gigi Becali in urma cu doua luni.

Scor slab pentru Gigi Becali in 2004

Liderul PNG si Corneliu Vadim Tudor vor deveni, acum, rivali in cursa pentru Cotroceni, dupa ce au fost aliati la scrutinul europarlamentar din luna iunie.

Gigi Becali mai spune ca nu va sprijini niciun alt candidat la fotoliul de presedinte.

Omul de afaceri a mai candidat la alegerile prezidentiale si in 2004, cand a fost eliminat din primul tur, dupa ce a obtinut doar 1,7% din voturi.