Radu Mazare, primarul municipiului Constanța, a anunțat, sambata, ca este cercetat de Agenția Naționala de Integritate (ANI) intr-un nou dosar, pentru conflict de interese, transmite NewsIn.

"Am un alt treilea dosar la ANI, fiind cercetat pentru conflict de interese. Ca atare, din doua in doua zile, stam cu avocatii si intre picaturi ne mai ocupam de oras si de case”, a spus Mazare, care a adaugat ca nu stie pentru ce este cercetat insa "se va duce avocata luni si o sa le vad".

Mazare a spus ca "s-a obisnuit" cu verificarile si ca crede ca "nu va dori nimeni sa candideze la functia de primar al Constantei pentru ca iti trebuie nervi tari ca sa stai din doua in doua zile sa primesti anchete si cercetari si hartiute si avocati”.

"La mai mare, poate sa ma cerceteze de zece ori, nu am absolut nicio problema”, a afirmat Mazare.

La inceputul lunii august, ANI a anuntat ca Radu Mazare s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa piarda functia publica.

In urma cu aproape doua saptamani, a inceput sa verifice traseul banilor si legalitatea contractele de publicitate incheiate intre Primaria Municipiului Constanta si Soti Cable Neptun. Potrivit informatiilor publicate de HotNews.ro, Radu Mazare a dat 800.000 de euro bani publici catre televiziunea partenerilor de afaceri ca sa cumpere stiri si imagine pozitiva pentru Primaria de la malul marii.