Presedintele PSD le promite din nou bani romanilor care se intorc in tara. De data aceasta, angajamentul a fost luat la Ramnicu Valcea, in fata a aproximativ 400 de pensionari. Romanii ce revin in tara si se stabilesc in mediul rural vor primi 25.000 de euro pentru lansarea unei afaceri in agricultura, a explicat Mircea Geoana.

"In acest context, se stie de la Ministerul Agriculturii ca pentru masura 121, o familie din mediul rural, care investeste in agricultura, poate primi 25.000 de euro. De asemenea, mai beneficiaza de 60% reducere pentru utilaje. Este o masura pe care Uniunea Europeana si Romania au accesat-o in acest sens", a explicat Mircea Geoana, citat de agentia NewsIn.

Liderul social-democrat le-a raspuns astfel oamenilor care l-au intrebat cum isi va duce la indeplinire promisiunea facuta in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 2008. In luna septembrie a anului trecut, in plina campanie, Mircea Geoana le-a facut o vizita romanilor din Milano, unde a participat la lansarea a doi dintre aspirantii la fotoliile de parlamentar rezervate diasporei. Ocazie cu care social-democratul le-a promis romanilor care lucreaza in alte tari cate 20.000 de euro, daca se intorc acasa.