"Traim intr-o tara muribunda acceptata si creata de un anumit sistem, impreuna cu doamna Elena Udrea, printesa. Tot scandalul a inceput in Romania pentru ca am suparat-o pe doamna printesa. Daca tot scandalul in Romania se pune pentru o fatuca, daca totul sta in relatia domnului presedinte Traian Basescu, interumana, cu doamna Elena Udrea, inseamna ca avem o problema" - declaratia ii apartine presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, invitat, vineri seara, la Realitatea Tv.

In plus, liderul PSD l-a acuzat pe seful statului de demagogie: "Tot discursul lui Traian Basescu este demagogic. A incercat la inceput, nu a mers cu liberalii, a vrut sa ia o parte dintr-un grup de la noi prin domnul senator Miron Mitrea. Nu a tinut acest lucru", a afirmat Marian Vabghelie, care a tinut sa precizeze si ca PSD nu a solicitat niciodata Ministerul Turismului.

De asemenea, Marian Vanghelie si-a exprimat convingerea ca in Romania nu este bine nu din cauza PD-L, ci a lui Traian Basescu: "Din pacate, nu va fi bine in Romania, nu din cauza PD-L-ului, ci din cauza lui Traian Basescu. Tot discursul, toata campania, daca va uitati de la primarie, peste tot pe unde s-a dus, nu a creat decat niste nuclee de interese, dupa care a incercat sa se debaraseze".