Pemierul Emil Boc discuta sambata cu ministrii despre restructurarea agentiilor guvernamentale. La intalnire sunt asteptati ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, ministrii Sanatatii, Agriculturii, Apararii Nationale, Tineretului si Sportului si cel al Transporturilor.

Duminica, Emil Boc se va intalni cu ministri si secretari de stat din Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti, Ministerul Turismului, Ministerul Mediului si Ministerul Administratiei si Internelor.

Primul-ministru a discutat deja, vineri, despre reformarea agentiilor cu ministrul Culturii si Cultelor, Teodor Paleologu, cu ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga, cu ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri, Constantin Nita.

Deciziile privind reformarea agentiilor vor fi facute publice la urmatoarele sedinte de guvern. Pana pe 14 august va trebui sa se elaboreze un act normativ in domeniu.