Minsitrul Turismului, Elena Udrea, a fost, vineri, copilotul lui Marco Tempestini, alias “Tempesta", intr-o cursa pe traseul Curmatura Sibiului-Paltinis, un vechi traseu de raliu, care s-a desfasurat in afara competitiei cursei automobilistice ce se desfasoara zilele acestea in municipiu.

"Sincer nu ma asteptam sa fie atata adrenalina, mi-au cam tremurat picioarele, dar stiam ca langa mine este un foarte bun pilot si speram sa nu se intample nimic rau. La final am intrebat daca a avut vreodata un accident si mi-a spus ca de foarte multe ori. Bine ca l-am intrebat la final ca altfel ma dadeam jos din masina in mers", a spus Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Udrea a afirmat ca a fost pentru prima data cand s-a urcat intr-o masina de curse, dar ca s-ar mai urca si cu alta ocazie si ca ii pare rau ca evenimentul de Formula 3 de la Bucuresti nu a mai avut loc.

Udrea catre "pilotul" Ponta: Mai sunt acte la Guvern? Ma ocup eu daca ti se intampla ceva...

De asemenea, Ministrul Turismului a participat si la startul unei probe din Raliul Sibiului pentru a-i incuraja pe piloti, printre ei aflandu-se si colegul sau de Guvern, Victor Ponta. Elena Udrea i-a urat succes lui Victor Ponta, dar l-a asigurat ca daca se intampla ceva cu el, ii va rezolva ea problemele.

"Ii doresc succes pentru ca altfel va trebui sa il ironizez tot timpul in sedintele de Guvern", a declarat Udrea, intrebata de jurnalisti daca il va incuraja pe Ponta.

"Victor, mai sunt acte la Guvern? Ma ocup eu daca se intampla ceva! A mai ramas ceva de facut la Guvern? Succes!", i-a spus Elena Udrea lui Victor Ponta, copilot intr-o masina de curse.

Elena Udrea a spus, de asemenea, ca pana cand o sa fie un foarte bun pilot o sa se straduiasca sa fie un foarte bun ministru. "Sunt experiente diferite, la fel de incitante, cu la fel de multe provocari. Pana o sa devin un foarte bun pilot o sa ma straduiesc sa fiu un foarte bun ministru", a spus Udrea.

Ministrul Turismului va mai participa, vineri seara, la Sibiu, la inaugurarea Hotelului Hilton, iar sambata va merge in statiunea Ocna Sibiului pentru a vedea stadiul lucrarilor la un complex balnear.