O zi trista. Pentru toti cei care au votat PDL in speranta unei clase politice mai curate. Nu e o victorie a PSD sau PNL, e si pentru ei o infrangere, e mai mare inghesuiala pentru voturile celor care se lasa cumparati. Si un precedent periculos. Si o dovada a faptului ca viitorul politic nu arata bine.

O sa-mi spuna talibanii PDL ca nu exista nicio dovada, ca e o facatura politica, opera mogulilor, ca sunt vandut, ca sunt prost. Pentru ca ma cred prost. Asa cum cred ei ca este intregul popor roman. Pentru ca ei cred ca toti suntem ca ei.

Victoria este a celor care au facut posibil ca noi sa aflam cum ne sunt cheltuiti banii. Dar nu este nici pe departe altceva decat ridicarea oficiala a unui colt de perdea. Si nu cred ca Monica Iacob Ridzi o sa pateasca ceva.

Simt o mare dezamagire pentru votul meu acordat Coalitiei DA in 2004 si voturile pentru Basescu din 2004 si 2007. Atunci da, am fost un prost. Nu mai am nicio pretentie de la Traian Basescu. De la Boc n-am avut niciodata.

Mi-e mila de Monica Macovei, Cristian Preda si TRU. Iar Sever Voinescu a devenit dintr-un posibil mare jurnalist un mic si meschin politician. Ridzi a probat ca toti sunt la fel. Imorali.

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.