Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat joi, la Craiova, ca actualul presedinte al tarii, Traian Basescu, este intr-o cadere "extrem de dramatica" in ceea ce priveste increderea si intentia de vot a romanilor, fiind infrant de propria "lipsa de performanta", relateaza Mediafax.

"Poate ca, in urma cu putin timp, nu multa lume credea ca Traian Basescu poate fi infrant. Am incheiat in urma cu doar cateva zeci de ore o noua masuratoare pe care o facem in pregatirea alegerilor prezidentiale. Diferenta in sondaje este de doar sase puncte in favoarea actualului presedinte, iar in urma cu trei luni diferenta era de peste 30 de puncte", a declarat Geoana.

El apreciaza ca presedintele Traian Basescu se afla intr-o cadere "extrem de dramatica" din punct de vedere electoral si ca intrebarea nu mai este daca Traian Basescu mai poate fi invins, pentru ca seful statului este infrant "de propria sa lipsa de performanta si de neonorarea promisiunilor solemne pe care le-a facut atunci cand a fost ales, in urma cu cinci ani de zile".