“Ma oboseste aceasta solidaritate ţiganeasca a PD-L cu Ridzi. E imprumutata de la PSD. Aduceţi-va aminte de acea solidaritate cu Bivolaru, cand nu mai conteaza daca omul e vinovat sau nu este vinovat, trebuie sa fim solidari. Eu cred ca trebuie sa terminam acest lucru cat mai repede, pentru ca nu cred ca este important pentru PDL ca in fiecare zi sa dea raspunsuri despre Ministerul Tineretului si Sportului”, a afirmat, vineri, vicepresedintele democrat-liberal Cezar Preda, citat de NewsIn.

La intrebarea unui jurnalist daca PDL ar trebui sa ii retraga sprijinul Monicai Iacob Ridzi, colegul sau de partid, Cezar Preda, a raspuns ca “este responsabilitatea primului ministru si a presedintelui partidului”.

“Eu vreau doar sa va spun ca nu are cum sa aduca puncte. Pe primarii mei, cand discut, nu ii intereseaza Monica Ridzi, ii intereseaza investiţiile din comuna. Eu cred ca trebuie sa luam cat mai repede o decizie. O sa discutam asta la partid”, a incheiat Cezar Preda, adaugand ca va fi primul dintre liderii PDL care nu vor mai discuta in faţa camerelor despre scandalul cheltuielilor de la Ministerul Tineretului si Sportului.