Social-democratii urmeaza sa stabileasca, in sedinta Comitetului Executiv National de vineri, de la Turnu Magurele, daca mai raman sau nu la guvernare, precum si strategia prin care PSD poate sa castige alegerile prezidentiale si „sa-l trimita acasa” pe Traian Basescu, a afirmat liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, citat de Mediafax.

Intrebat de jurnalisti daca va propune in cadrul sedintei Comitetului Executiv National iesirea de la guvernare, Marian Vanghelie a raspuns, ironic: "Prezenta mea, in sine, este iesirea de la guvernare. Nu trebuie sa propun. Cand apar cam asta se poate discuta".

"Domnul ministru Blaga e un tip simpatic, il respect, imi place, e unul dintre cei mai seriosi oameni politici, dar nu are calitatea sa vorbeasca in numele romanilor, care au stabilit 30% cu 30%. El poate sa vorbeasca in mandatul de 30%. Nu stabileste dansul daca iesim sau nu iesim. Noi stabilim, noi personal", a adaugat Marian Vanghelie.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, vineri, la Turnu Magurele, in Teleorman, pentru a analiza rezultatele obtinute de filialele partidului la europarlamentare si pentru a pregati campania electorala pentru prezidentiale.