Un oficial al Biroului Electoral Central a participat, in noaptea de duminica spre luni, la petrecerea organizata la restaurantul Pescarus in cinstea Elenei Basescu, dupa ce fiica cea mica a sefului statului a obtinut mandatul de europarlamentar, scrie Jurnalul National.

UPDATE: Purtatorul de cuvant al BEC a afirmat ca, din punct de vedere legal, nu exista nicio interdictie pentru membrii Biroului sa participe la evenimente precum cel organizat de PD-L la restaurantul Pescarus. Marian Mihulet a adaugat ca duminica, dupa ora 21:00, toti membrii Biroului au avut program liber.

Ziarul sustine ca Ana Maria Patru, vicepresedinte al Autoritaţii Electorale Permanente si membru al Biroului Electoral Central, a aparut la restaurantul Pescarus din Capitala alaturi de liderii PD-L si de cei trei membri ai familiei Basescu prezenti la eveniment: Traian Basescu, sotia sa Maria si fiica cea mica, Elena.

Jurnalul National scrie ca Ana Maria Patru ar fi luat loc chiar la masa presedintelui, langa ministrul Sportului, Monica Iacob Ridzi, si alaturi de cel al Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga.

Liderul opozitiei, Crin Antonescu, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ca prezenta Anei Maria Patru la petrecerea PD-L ar reprezenta "o dovada a fraudei electorale" si ar demonstra faptul ca "s-a depasit orice limita a tupeului".

"Cu tabloul asta s-a depasit orice limita a tupeului", a comentat liderul liberal, citat de Mediafax.