Europarlamentarul Gigi Becali nu isi face probleme ca nu stie limba engleza, sustinand ca, de fapt, nu stie sa pronunte corect, dar problemele se vor rezolva, odata ajuns la Bruxelles, relateaza NewsIn.

"Eu stiu engleza, o simt in mine. O mai repet putin, cam o luna si gata. Stiu sa vorbesc engleza, dar nu stiu sa pronunt cum trebuie. Dupa ce ajung acolo o sa fie altfel, o sa ma obisnuiesc cu engleza pentru ca o sa o tot vorbesc", a raspuns Becali, relaxat, dupa ce a fost intrebat cum se descurca cu limba engleza.

El a aratat ca aceste alegeri reprezinta prima sa reusita politica si, pe viitor, isi propune sa creasca si mai mult din punct de vedere politic.

"Odata cu intrarea mea in Parlamentul Europei, ambitia mea de a reusi va fi mai mare. Pana mi se termina mandatul vreau sa fiu cel mai recunoscut europarlamentar. De asemenea, mai vreau ca Steaua sa devina o forta europeana, pentru ca eu asa voi fi identificat, ca patron al unei echipe de fotbal, si de aia vreau sa reusesc. Este prima mea reusita politica in sase ani si de acum inainte vreau sa cresc pe linie politica", a spus Becali.

Patronul echipei Steaua a afirmat ca statutul de europarlamentar va genera o schimbare de atitudine din partea sa.

"Va trebui sa am o alta atitudine, altfel trebuie sa te certi cu Ungureanu si Stolojan. Doar nu ma compar eu cu Stolojan, chiar daca se crede el mare economist si finantist. O sa vedem noi cine e mai destept acolo, la Parlamentul European, vedem acolo cine vine cu idei mai bune, cine are initiative...", a comentat Gigi Becali.

Gigi Becali despre PD-L: Sa stea linistiti, ca eu nu am nevoie de ei

Gigi Becali pare a se fi razgandit in privinta intrarii in Partidul Popular European cu sprijinul PD-L, declarand ca afirmatiile pe care le-a facut ieri in acest sens erau doar o gluma.

"Eu am fost acolo (la sediul PD-L, n.r.) sa ma intalesc cu un prieten pentru alte probleme (...) Aseara glumeam...am aruncat asa...o treaba", a spus el. Cat despre un eventual sprijin al PD-L, Becali a declarat: "Sa stea linistiti, ca eu nu am nevoie de ei", comentand insa ca democrat-liberalii au apelat la el atunci cand au avut nevoie de asigurarea unei majoritati la Primaria Capitalei.

'PRM va da, probabil, viitorul presedinte al tarii'

Finantatorul echipei Steaua a sugerat ca PRM va starni un inters major pe scena politica la alegerile prezidentiale, in conditiile in care "partidul nostru va da, probabil, viitorul presedinte" al Romaniei.

"Vom revitaliza PRM si poate va fi un partid care va avea un cuvant de spus. Ne-am ajutat si poate Dumnezeu asa a vrut, sa ne ocupam de partidul asta".

In ceea ce priveste criticile la adresa sa, Gigi Becali a inchis scurt subiectul, spunand ca nu il intereseaza: "Acesti oameni care comenteaza in toate felurile...niste neica nimeni. Ei au fata sa comenteze de mine vreodata? Eu am realizat ceva in viata mea".