Alegatorii din Teleorman par a fi cei mai interesati de alegerile pentru Parlamentul European, surclasand celelalte judete din punct de vedere al prezentei la vot: 19,19% dintre teleormanenii cu drept de vot se prezentasera la urne pana la ora 13,00, cu doua procente peste Mehedinti (17,11%) si aproape dublu fata de media nationala - 10,24%.

Pe locul doi din punct de vedere al prezentei la vot se situeaza judetul Harghita - 16,46%, urmat de Dambovita - 15,64% si Ilfov - 15, 61%.

Lupta politica pare a fi acerba intr-un judet in care se bat doua nume grele din PSD si PD-L: Liviu Dragnea, fostul ministru de interne al social-democratilor, si Adriean Videanu, ministrul Economiei in cabinetul Emil Boc.

Asociatia Pro Democratia a sesizat duminica, intr-un comunicat de presa, faptul ca in comuna Nanov, din judetul Teleorman, 300 de persoane din Alexandria au fost aduse cu masina la o sectie de votare si au votat pe liste suplimentare.

"O situatie cel putin ciudata a fost semnalata si in comuna Pietrosani, judetul Teleorman, unde, doar ieri, 6 iunie, au fost depuse la BESV 100 de cereri pentru urna mobila, tiparite la calculator si eliberate de acelasi medic", mai noteaza APD.