Dupa capitala Aradului si lauda lui Poponet, a venit vremea, in mod firesc, sa danseze soft manele. Elena Basescu a luat, cum ar veni, atitudine la primele acorduri. Dar lipsea un Ion Iliescu din campania asta flescaita si iata ca a venit, ca in vremurile bune: “Imbogatirea oamenilor in mod nerusinat este o realitate noua, piata o sa ramana, dar capitalismul o sa treaca.” Iar daca ati uitat cumva de Crin Antonescu, ne anunta ca e bine, santos, ca nu se retrage si nu va fi inlocuit. Ne-a venit inima la loc.

  • Stire la Realitatea TV: “Elena Basescu si-a prins flori in par si a dansat pe ritmuri de manele. Elena Basescu a fost, astazi, la Targoviste, in mijlocul romilor din cartierul Prepeleac, care au primit-o cu flori si manele. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Elena Basescu si-a prins garoafele-n par si s-a pus pe dans.”. Manele? Ca o adevarata intelectuala din capitala Aradului, absolventa de Bamboo.
  • EBA: “Ca ai adus vorba de Poponet, si Poponet e un baiat extraordinar daca il cunosti.” Si cate femei conoaste Poponet! Tocmai pentru ca-i extrordinar.
  • Magor Csibi, candidat PNL, intr-un interviu la EVZ: “Voi munci si neplatit ca sa stopez defrisarile!”. Va dati seama ce-i in stare sa faca platit.
  • Afisul care nu mai este. Stire Antena 3: “Filiala democrat-liberalilor din sectorul 5 a sustinut joi ca anagajati ai Administratiei Domeniului Public din subordinea primariei conduse de Marian Vanghelie a vandalizat panotajul PDL din sector, amplasat legal.
  • Ion Iliescu, in campanie alaturi de Corina Cretu, intr-un parc din Drumul Taberei: "Aceasta este una din marile probleme, ca revolutia a insemnat eliberarea de un regim totalitar, dar nu si o schimbare in bine pentru toti. Oamenii cinstiti nu au fost luati in seama. Imbogatirea oamenilor in mod nerusinat este o realitate noua, piata o sa ramana, dar capitalismul o sa treaca". O sa treaca si, cine stie, comunismul va triumfa nu doar in China si Moldova.
  • A dezminti un zvon inainte ca el sa apara. Crin Antonescu: "N-am plecat niciodata de la o batalie decat ultimul, nu mi-am lasat niciodata un camarad pe campul de lupta, indiferent care a fost el, n-o voi face nici acum. (...) Daca mai auziti pe unul si pe altul ca Antonescu se retrage, ca o sa fie inlocuit sau, cine stie, astept sa spuna ca-s bolnav, va rog sa stiti ca nu ma retrag, ca nu voi fi inlocuit fiindca nu am de cine si ca sunt sanatos”. Si daca veti auzi ca Orban vrea sa-i ia functia de sef in PNL, nici asta nu-i adevarat. Nimic nu-i adevarat.
  • Nicolae Neagu, fost senator PD, azi liberal: ''Votantii Ralucai Turcan nu o cunosc pe aceasta. Sibienii au votat in noiembrie PD-L din inertie, insa Raluca Turcan il ataca pe Crin Antonescu pentru ca acesta nu il va mai pastra pe sotul deputatei, Valeriu Turcan ( ca purtator de cuvant- n.r.), la Cotroceni''. Ahaaaa. Tare. Nu m-as fi gandit la asta intr-o mie de ani.

Nota: Acest material este un pamflet. Cele mai ciudate declaratii facute de politicieni in campania electorala sunt insotite de scurte comentarii. Declaratiile candidatilor au fost preluate de pe agentiile Newsin, Mediafax si Rompres.