Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului si candidat independent la alegerile europarlamentare, sustine ca ea este "veriga vulnerabila" a tatalui sau. In opinia Elenei Basescu, situatia va ramane la fel atata timp cat ea va ramane in politica. Totusi, EBA spera ca, dupa scrutinul europarlamentar, lumea sa nu o mai catalogheze drept "agramata" si "toanta".

"Sunt un instrument, sunt acea veriga vulnerabila pe care o are tatal meu, dar imi doresc ca dupa aceasta candidatura sa nu mai fiu neaparat acea veriga, dar probabil ca o sa raman foarte mult timp de acum inainte, atata timp cat o sa fiu in politica, dar poate nu o sa ma mai faca lumea agramata si toanta...<>, cum am vazut in foarte multe ziare”, a afirmat miercuri Elena Basescu, intr-o conferinţa de presa sustinuta la Cluj, potrivit NewsIn.

Elena Basescu a acuzat faptul ca ei nu i-au fost scuzate "lucruri scuzabile foarte multor tinere la inceput de cariera", cum ar fi ca a "gresit un plural al unui cuvant” si s-a „incurcat” la un discurs: "Da, la un moment dat am fost .... punctul de atac al tataui meu. Era fiica nu foarte scolita”, a afirmat candidatul independent la europarlamentare.