Presedintele Traian Basescu a povestit ca in copilarie, cand locuia la Iasi, se distra alaturi de fratele sau punand pe liniile de tramvai fosfor de la chibrituri, invelit in staniol, care pocnea la trecerea tramvaiului, speriindu-i pe studentii ce ieseau de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza". Cu toate acestea, seful statului a afirmat ca a fost un copil care nu a iesit din "limitele normalului", transmite Mediafax.

"Am fost un copil mai razgaiat, mai neascultator, dar un copil care nu a iesit din limitele normalului, ale copilului care vrea sa stie mai mult decat sa faca ceva ce nu vrea. La fel sunt si copiii din ziua de azi, pe care repede ii etichetam ca sunt obraznici", a spus Traian Basescu sambata, la Craiova, dupa intalnirea pe care a avut-o cu mai multi copii, carora le-a impartit cadouri.

  • In copilarie a facut si nazbatii

"Am facut multe. Locuiam la Iasi, chiar in Copou. Mergeam cu frate-meu, pentru ca locuiam aproape de Universitatea Alexandru Ioan Cuza, si puneam capete de chibrituri in staniol si dupa aia le puneam pe sina de tramvai. Cand ieseau studentii treceau tramvaiele si calcau acele bilute de fosfor si pocneau, iar eu cu frate-meu ne distram ca se speriau studentii", a spus Basescu, care a marturisit ca jocurile preferate ale copilariei au fost fotbalul si handbalul.

  • "Elena era mai doritoare sa cunoasca decat Ioana"

Intrebat cum au fost fiicele sale, Ioana si Elena, in copilarie, Traian Basescu a spus: "Cum au fost copiii mei va poate spune mai mult sotia mea, pentru ca, atunci cand au crescut, eu eram pe mare si cand veneam acasa stateam atat de putin, incat rezistau sa fie cuminti 24 de ore, atat cat stateam eu pana sa plec intr-o alta cursa. Cea mica (Elena Basescu – n. r.) a fost mai doritoare sa cunoasca decat cea mare, ca sa nu spun mai obraznica".

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata, la Primaria Craiova, unde a participat la festivitatile organizate cu prilejul zilei de 1 iunie, impartind cadouri copiilor, dar si la expozitia Expo Flora 2009, unde a primit diverse flori de la expozanti.