Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat marti, la Targu Mures, ca a fost declansata "actiunea dosarelor intime", cu referire la imaginile aparute in presa centrala despre o inregistrare video compromitatoare in care ar aparea fostul ministru al Muncii, Paul Pacuraru, relateaza NewsIn.

„Domnul Pacuraru ne-a abandonat de ceva vreme, s-a retras din activitatea publica. Sigur nu acceptam ca aceasta chestiune poate insemna consecinte de imagine pentru PNL. Dar am intrat in posesia unor informatii sigure: a murit imaginea creata de ceea ce se numea justitia televizata si atunci a fost declansata o actiune care a fost testata in laboratoare (...) sunt partide care vor face un sondaj de opinie sa vada care a fost impactul acestei chestiuni. Inteleg ca povestea are un an si ceva si nu am vazut la acel moment o luare de pozitie", a comentat Norica Nicolai imaginile publicate in presa centrala care au preluat un film care circula pe internet si care il arata pe fostul ministru al Muncii in ipostaze compromitatoare.

"Acum, in campanie electorala am vazut-o pe asta cu domnu Pacuraru facand nu stiu ce face, nu stiu pentru cine si de ce o face ca e problema lui”, a afirmat Nicolai. Ea a adaugat ca are informatii ca vor aparea imagini cu unii lideri liberali in curand. „Vom mai afla despre unii ca sunt homosexuali, ca altii au avut si au amante, vom vedea lucruri intime din viata lui Crin Antonescu si a domnului Geoana sau o oricui s-o mai gasi sa-i faca umbra domnului Basescu. Chestiunea dosarelor intime va fi strategia de campanie a celor care nu au solutii. Nu vor mai avea tupeul sa promita ca vor trimite pe unii la tepe in piata Universitatii ca au trecut 5 ani si aia nu au aparut. Vor incerca sa compromita si bruma de respect pe care o are tara asta fata de ceea ce se cheama moralitate crestina, pe cea de justitie am compromis-o. Este tipul de propaganda nazista, Gobbels a exersat-o foarte bine, increderea intr-o institutie se prabuseste. Si atunci nu mai avem incredere nici in morala, nici in Biserica. Cand vrei sa prabusesti mentalul si moralul unei natiuni fa asa. Asta se intampla din dorinta de putere, nu poti conduce decat un popor care este prabusit”, a mai spus Norica Nicolai.

  • "Basescu este cel mai interesat sa fie in spatele acestor povesti"

Intrebata daca presedintele Traian Basescu se afla in spatele acestor actiuni, Nicolai a spus ca seful statului este cel mai interesat „sa fie in spatele acestor povesti”. Politicianul a mai precizat ca nu este foarte greu de aflat de unde pornesc aceste actiuni. „Eu sunt fost procuror si am o mapa profesionala pe care domnuil Basescu a apreciat-o. Cand ma uit pe internet si vad formulele de gherila urbana si imi iau langa mine un specialist IT, stiu de unde pleaca, de la ce sedii de partide”, a aratat Nicolai.

Ziarul Libertatea a publicat in editia de marti un articol cu titlul "Paul Pacuraru te recunosti in filmul porno?", ilustrat cu imagini dintr-un filmulet, inregistrat de o camera web a computerului din locuinta fostului ministru, si care il prezinta pe acesta in maieu si chiloti. Potrivit ziarului, Pacuraru ar fi discutat pe messenger cu niste studenti. "Discutia pare sa-l relaxeze, si isi da, degajat, maioul jos ramanand in fata webcam-ului la bustul gol", noteaza Libertatea, care mai scrie ca personajul din filmulet se masturbeaza in fata camerei web. Contactat de Libertatea, Paul Pacuraru a spus ca el se afla in fata unui computer doar in prima parte a filmului (cand este prezentat in lejerie), dar a negat ca el ar fi personajul care apare in postura indecenta.