Gigi Becali, candidat al PRM la alegerile europarlamentare, a declarat, marti, la Craiova, ca are o parere buna despre Elena Basescu, afirmand ca aceasta este o fata draguta, care "ar aparea frumos in Parlamentul European", transmite NewsIn.

“Eu am o parere buna despre Elena Basescu. E o fata draguta, furmoasa, care am inteles ca a facut studiile prin America, care ar aparea frumos in Parlamentul European. Ce, altii sunt mai destepti? Nu e chiar pustoaica, are 29-30 de ani (..) Sa zica toti din Parlamentul European: Uite o romanca frumoasa europarlamentar. Decat sa nu faca nimic si sa nu arate frumos, mai bine asa”, a afirmat Gigi Becali.

  • "Politica e pentru barbati"

Intrebat de jurnalisti daca si-ar indruma fetele catre o cariera politica, Gigi Becali a raspuns ca nu, explicand ca politica e pentru barbati. “Nu, niciodata. Parerea mea e ca politica e pentru barbati. Asta e opinia mea si parerea mea. Dar asta e politica care se face in toata lumea. Pana la urma ne obliga sa avem echipe de femei de fotbal si sa jucam cu trei femei intr-o echipa de fotbal ca sa fie corect politic”, a mai spus Gigi Becali.