Sedinta cu scantei luni, la Colegiul Director al PD-L. Presedintii de filiale si liderii de grup au fost luati la bani marunti si amenintati ca vor fi destituiti daca nu se ocupa serios de campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

Presedintii filialelor Calarasi, Braila si Constanta au fost dati exemplu negativ de catre secretarul general al partidului, Vasile Blaga, iar liderul de grup de la Camera Deputatilor, Mircea Toader, a fost admonestat de presedintele PD-L, Emil Boc, pentru ca nu si-a indeplinit sarcinile trasate, au declarat, pentru HotNews.ro, surse interne.

Potrivit surselor citate, Vasile Blaga le-a comunicat presedintilor celor trei filiale ca are informatii sigure de pe teren, din partea raportorilor, ca in cele trei judete nu s-a facut campanie electorala deloc.

"Nu mai vreau sa aud scuze sau pretexte! Daca nu va implicati in campanie va asigur ca, dupa alegeri, vor cadea capete" le-ar fi spus Boc pedelistilor prezenti la reuniune.

De asemenea, conducerea partidului le-a trasat sarcini precise deputatilor si senatorilor sa nu sufle o vorba lui Traian Basescu despre problemele interne ale partidului.

Seful statului este asteptat luni seara la o discutie cu parlamentarii PD-L.