"Prezenta mica la vot s-ar putea sa fie un avantaj pentru PRM pentru ca, de obicei, nucleul dur de crestini si nationalisti vine la vot. Si atunci, avand o prezenta mare la vot a electoratului nostru si mai mica a lor, va fi un avantaj. Eu sper sa ne fie in avantaj aceasta prezenta mica", a afirmat, vineri, Gigi Becali, candidat pe lista PRM la alegerile europarlamentare, citat de Mediafax.

Intrebat care este strategia sa pentru alegerile europarlamentare, Gigi Becali a ales sa citeze sloganurile aflate pe afisele de campanie: "Strategia este... n-ati citit afisele, n-ati vazut? Pai doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti. Este foarte greu de luptat cu PDL si PSD pentru ca ei ii iau de acasa si ii cara cu masinile si ii duc la vot. Noi nu avem posibilitatea asta. Pentru a scapa de canalii, votati Vadim si Becali, n-ati vazut?", s-a dezlantuit omul de afaceri.

  • Becali: PDL si PSD pot sa fure, dar nu sa fraudeze decisiv alegerile

Gigi Becali mai spune ca PSD si PDL "nu pot frauda decisiv" scrutinul europarlamentar: "Pot sa fure ei... Pot sa fure doua, trei procente. Atat pot fura, doua, trei procente. Or, doua, trei procente nu e o mare nenorocire. Doua, trei procente le fura pe la localitatile astea unde sunt primarii lor si unde au putere primarii lor. Ca altfel n-au cum sa fure. Mai ales la orase, n-au cum fura".

El s-a aratat, insa, sigur de faptul ca, impreuna, PNG si PRM vor prinde locuri in PE: "Vom reusi sigur, pentru ca 4,85% a avut PNG si 4% a avut PRM. Deci patru cu patru fac opt. Exista unii care spun ca unu cu unu nu fac doi in politica. Dar exista in politica ca unu plus unu sa faca cinci. Deci aceasta alianta, se pare, e foarte bine vazuta de romani si sa facem un 10, 12 la suta", spune Gigi Becali. Totusi, el vede si partea goala a paharului si afirma ca, in cazul in care PRM nu va trece pragul electoral, ia in calcul retragerea din politica: " E posibil sa ma retrag, daca nu facem pragul".