Traian Ungureanu, candidat la alegerile pentru Parlamentul European din partea PD-L, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a discutat cu cititorii in cadrul primei intalniri online cu subiect electoral. Cele mai interesante intrebari se vor regasi in emisiunea "Discutia de luni", realizata de HotNews.ro si RFI Romania si moderata de Dan Tapalaga. Din cauza limitarilor legale pe durata campaniei, emisiunea nu va fi difuzata la radio, dar va fi postata in varianta audio atat pe site-ul RFI, cat si pe HotNews.ro

UPDATE: Ramona Manescu, invitata si ea in emisiune inca din cursul zilei de vineri, a anuntat duminica seara ca nu mai poate participa, fiind in campanie electorala "la dispozitia partidului".

  • Intalnirea s-a incheiat

Asculta emisiunea "Discutia de luni"

Descarca emisiunea in format MP3

Traian Ungureanu despre ridicarea monitorizarii pe justitie

Traian Ungureanu despre impozitul forfetar

Traian Ungureanu despre criticile pe care le-a adus Parlamentului European

Nota redactiei:

  • Pana la alegerile europarlamentare, "Discutia de luni" va reuni in fiecare saptamana perechi de politicieni de pe listele celor mai importante trei partide din Romania, PD-L, PSD si PNL.
  • Intrebarile trebuie adresate ambilor candidati.
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Emisiunea "Discutia de luni" este difuzata din fiecare luni, dupa ora 19.00, pe frecventele RFI Romania si pe HotNews.ro